קפיצות שרירים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

17/03/2005 | 16:15 | מאת: ניר

שלום מזה כחודשיים אני סובל מקפיצות שרירים בידים וברגלים ולעיטים באזור הכתפיים לאחר בדיקה אצל אורולוג נשלחתי לבדיקת EMG והתוצאות היו תקינות לחלוטין. אני מקבל היום כדורי ויתמין הנקרא ויטמין פי 1000 הכולל B1+B12 קפיצות השרירים פחתו אך עדיין לא לחלוטין. לפני כשנה וחצי עשיתי צילום CT והתוצאה היתה בלט דיסיק דיפיוזי L1L5 האם ישנו קשר ישיר לקפיצות בשרירים אני מאוד לחוץ מה עושים איך אני יכול לטפל בבעיה . אודה לתשובתך בהקדם האפשרי. תודה מראש ניר

19/03/2005 | 15:05 | מאת:

כפי שכבר ציינתיח בפורום זה, אין כל קשר בין הופעה של התכווצויות שרירים לא רצוניות ובעיות עמ"ש. גם פה, אין קשר בין הממצא ב L4-5 ותלונותיך. הטיפול במסגרת נוירולוגית לבעיה הוא הדבר הנכון לעשותו.