כאבים בגב תחתון וטיפול ב- R.F

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

15/03/2005 | 22:12 | מאת: דורית

אני בת 59 וסובלת מעקמת חריפה מאז היותי ילדה. עברתי שני ניתוחים בעמוד השדרה, האחרון בסוף 2001 עכשיו הגב מקובע לכל אורכו אך גם הניתוח השני לא השיג את מטרתו ואני סובלת מכאבים חזקים מאד בעיקר באיזור גב תחתון ואגן שמקשים עלי מאד עמידה והליכה. הוצע לי טיפול ב- R.F מהו טיפול זה? ואיך הוא יכול לעזור לי?

19/03/2005 | 15:34 | מאת:

מדובר בטיפול בגלי רדיו הגורמים לצריבה וחיסול של מוקדים עצביים בגב הגורמים לכאב. אין הצלחות גדולות במקרים כמו שלך אבל לא מזיק לנסות לדעתי.