בדיקת רקמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

14/03/2005 | 09:12 | מאת: מיכל

שלום בת 28 מטופלת בסלזופרין כבר 7 חודשים עקב אשפוז עקב שקיעת דם גבוהה ובעיות פרקים באשפוז נעשה קולונוסקופיה לאחר שהתלוננתי על קיבה רכה, חוסר תאבון וכאבי בטן נמצא שמתוך 4פיופסיות-רק לאחד יש חשד קל ביותר ל-IBD בדיקות דם התישרו מאז האשפוז(לפני שנ) פרט לפריטין נמוך מאוד עשו לי גאסטרוסקופיה לבדוק חשד לצליאק. בנוסך נשלחתי לבדיקת -HLAB27 -נמצא שאני נושאת את הנ"ל שאלותי הן: 1) מה זה הבדיקה הזאת- ומה היא אומרת על מצבי הרפואי? 2) האם נמצא את הסיבה להתפרצות של הפרקים? 3) מה זה אומר על הבריאות שלי בעתיד? אני אסבול ממשהו ? או שעכישו יש אפשרות למנוע את ההתפרצות של "הגן" הזה? בקשה תשובות ברורות -אני די בלחץ.

19/03/2005 | 15:21 | מאת:

צר לי לאכזב אותך אבל פנית לפורום הלא מתאים.מציע שתפני לפורום ייעוץ גנטי או מחלות מפרקים.