לאחר ניתוח בגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

12/03/2005 | 21:13 | מאת: zoro

שלום דוקטור אני בחור בן 31 עברתי ניתוח בגב תחתון {פיוגין מחוליה L1עד L3} קולל שתל עצם בין חוליות זה בוצע לפני 4 שנים הבעיה ההנוכחית חוץ מהניתוח זה ברגל ימין שאני הולך למרחק קצר הרגל מתחילה לצנוח מלבה בכאבים לאחר מנוחה נאמר לי שתעלת עצבים רגל ימין מרוסקת השאלה שלי אליך האם מומלץ לעשות ניתוח ומה הסיכונים אם כן תודה מראש

19/03/2005 | 15:16 | מאת:

זורו היקר, כמו בכל דבר בחיים גם פה צריך להבין מה הבעיה לפני שמציעים פתרון כלשהו. מה פירוש "תעלת עצבים מרוסקת"? והא הבעיה נובעת מלחץ על העצב ואם כן מהו. מציע שתפנה לבירור מסודר על ידי מומחה לגב ורק אח"כ תדון בפתרונות אפשריים.