פריצת דיסקים בע.ש צווארי שגורמת כאב בעורף ואחורי ה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

12/03/2005 | 13:48 | מאת: ג.עטרה

לד"ר אוחנה שלום רב יש לי פריצות דיסקים בע.ש צווארי שגורמים לי כאבים ובעורף ואחורי הראש וגם רעד שמפריע לי מאוד,וגם גורמים לי לרדימות והתכווצויות בידיים וברגלים המצב שלי אינו מאפשר לי אפילו ללכת על הרגליים מחוסר שיווי משקל האם יש קשר בין הכאבים בעורף ואחורי הראש לפריצות הדיסקים או שקיים גורם אחר בבדיקת C.Tראש מצאו נקודה קטנה במצולה משמאל [הצילום נעשה לפני 13שנה ,כאשר קרה לי המקרה עם פריצות הדיסקים מהרמת משקל בצורה לא נכונה], אני לא יודעת מה הנכון אודה על תשובה מהירה זה חשוב ומציק מאוד בתודה ג.עטרה נ.ב אני רציתי להוסיף קובץ בעיניין אך לא ניתן וחבל

12/03/2005 | 17:25 | מאת:

ממכתבך אני למד שהאבחנה על פריצת הדיסק נעשתה מזמן ובינתיים יש בחמרה במצבך. עקרונית, חלק מהתסמינים שאת מתארת אכן עשויים לנבוע מהחמרה במחלה וכדאי לדעת איפה הדברים עומדים. מציע שתבצעי MRI של עמ"ש צווארי ולאחריו תגשי לייעוץ מומחה לעמ"ש.