בעיותגב.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

11/03/2005 | 17:30 | מאת: אידה

ידוע לי מס' שנים על פריצות דיסק הן בע"ש צוארי והן בע"ש מתני. עברתי מס' טיפולים כגון כירופרקטיקה, דיקור לע"ש צוארי עזר לתקופה מסוימת, לע"ש גבי לא עזר, כן עזר לי לפני כשלוש שנים זריקה אפידורלים. כעת אני במצב לא קל בכלל. כל חוליות הגב תקפו אותי החל בע"ש צואר וכלה בע"ש מתני עם קרינה לעכוז ולרגל. תופעה חדשה - ע"ש צוארי - התחלתי לפני כחודשיים להתעמל ומלפני כשבועיים התחילו לי כאבים בשכמות ולאורך כל בית החזה הגבי. האם זה יכול להיות גם תוצאה של פריצת הדיסק. הכאבים מתחילים מהכתפיים ממשיך לשכמות ולצלעות. אנא תשובת המומחה. תודה אידה

12/03/2005 | 17:27 | מאת:

בד"כ כשיש מחלה כ"כ מפושטת, היא אינה נובעת מפריצת דיסק שנותנת לרוב ביטוי ממוקד יותר. מציע שתיוועצי עם רופא המשפחה לגבי מצבך ובעיקר לגבי מצב הקרוי פיברומיאלגיה. בהצלחה.