כמה שאלות...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

11/03/2005 | 13:42 | מאת: ליהי

שלום! אני בת 17 וחצי, יש לי כאבים חזקים מאוד בקדמת השוק כשאני רצה או הולכת הרבה..! (בזמן האחרון הכאבים התחזקו..) האורטופד אמר לי שזה יכול להיות שברי מאמץ או לחילופין תסמונת מדור....ואני צריכה לעשות מיפוי עצמות! עכשיו לשאלתי.... אפשר לקבל מידע על מה זה כל אחד? מה זה שברי מאמץ ומה זה תסמונת מדור..? תודה מראש, ליהי!

12/03/2005 | 17:29 | מאת:

שני מצבים הקשורים לעומס יתר. לפני שאת הולכת לעשות מיפוי הכרוך בחשיפת גופך לקרינה, נסי הפחתה במאמץ לשבועיים - שלושה וראי אם זה עוזר.