עקמת בעמוד שידרה עליון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

09/03/2005 | 14:46 | מאת: שירלי

שמי שירלי אני בת 26 וגובהי 181 בכל צילום שנעשה לי בגב אמרו לי שיש לי עקמת לכייון צד ימין של עמוד השידרה השאלה שלי היא האם זה יכול להחמיר ולהיות מסוכן או כואב עם הזמן והמ הטיפולים בנושא ומעבר לכך אני אף פעם לא ישבתי ישר וזה מילדות וגם כשאני מנסה לתפוס את הגב ישיר זה קשה לי ואני שוב מתכופפת קצת מה עושים???? בתודה מראש

12/03/2005 | 17:36 | מאת:

עקמת עשויה להחמיר בהתאם לגדלה הראשוני, גם בגיל מבוגר. אין כל קשר בין צורת הישיבה לעקמת. מציע שתפני לבדיקת אורתופד שיעשה לך סדר בנושא.