כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

07/03/2005 | 21:07 | מאת: דורון

שלום אני בן 39. בשנתיים האחרונות אני סובל מכאבי גב תחתון אחת לשלושה ארבעה חודשים. הכאב הוא בגב התחתון ולעיתים אף מקרין לרגל שמאל. הכאב נמשך כשבוע עד 10 ימים. במהלך התקופה הגב שלי נראה כמו סימן שאלה . כשאני קם מישיבה קשה לי מאוד להתיישר ורק לאחר הליכה קצר נרגע מעט הכאב והגב מתיישר. ברור לי שעל סמך הנתונים הללו לא ניתן לתת הבחנה מדויקת אך אודה אם תוכל לומר לי מה יכולות להיות הבעיות הגורמות לכאב כזה? האם כדאי לטפל ברפואה אלטרנטיבית כל פעם שצץ כאב מסוג כזה? (אני יודע כנראה אין מנוס וצריך גם לראות אורטופד) תודה

12/03/2005 | 19:23 | מאת:

לפני שהולכים לרפואה אלטרנטיבית, צריך אבחנה לבעיה שהנך מתאר והדרך לכך עוברת, מה לעשות, דרך חדרו של הרופא, רצוי אורתופד. על פניו התלונות נראות כנובעות מבעיה בעמוד השדרה המתני.