נימולים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

07/03/2005 | 16:08 | מאת: עמי

שלום ד"ר אני גבר בן 51 , סובל מבלט דיסק 4 5 עם לחץ על השק, וכאבי גב. טופלתי ע"י כירופקרט וכאבי הגב חלפו, וכרגע הנני סובל מנימולים ברגלים לסירוגין ביידים ובגב הופנתי ע"י אורטופד למרפאת כאב וכמו כן לנוירולוג. במרפאת כאב נאמר לי שזה לא עניין אורטופדי ונשלחתי לעשות בדיקת B12 . אבקש דעתך? תודה רבה

12/03/2005 | 19:25 | מאת:

הסבירות כי נימולים מפושטים נובעים מבעיית עמ"ש בלבד, נמוכה. טוב עשה הרופא שהפנה אותך לבדיקת B12 כי לעיתים רמה נמוכה שלו גורמת לבעיה כזו. אם הבדיקה תקינה פנה לרופא עצבים לייעוץ.