שאיבת דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

27/02/2005 | 12:57 | מאת: אשר

לדוקטור שלום. לפני כשלושה חודשים התברר לי שאני סובל מפריצת דיסק. אחת מאפשרויות הטיפול שהוצעו הייתה שאיבת דיסק. הוסבר לי גם, שסיכויי הביצוע הם כשבעים אחוזים. שאלתי היא האם אותם אחוזים תקפים גם למטופלים שטופלו באותה דרך גם שנה ויותר לאחר הביצוע, או שאחוזים אלו מתייחסים רק למטופלים מיידית לאחר הטיפול. בתודה אשר.

05/03/2005 | 20:47 | מאת:

אינני מחזיק משאיבת הדיסק כפתרון אמיתי לבעיה אמיתית ולכן אמנע מלתת לכך המלצה בעניין זה. בהצלחה.