פריצת דיסק דרכי טיפול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

19/02/2005 | 12:10 | מאת: חיים

שלום רב, אני בן 33 וסובל ומפריצת דיסק כמעט שנתיים, ברצוני לדעת עם ישנם דרכים לטיפול ומניעת הכאב העצום עד כדי שאני לא יכול לקום או לשחק עם ילדי הקטנים. בכל פניה לרופא המשפחה שאני מעוד מעריך הוא נותן לי כדורים ואומר לי שאין הרבה מה לעשות צריך לילמוד לחיות עם זה ושכמעט 50 אחוז מאוכלוסיה סובלים מכאבי גב ופריצת דיסק, אני לא רוצה למוד לחיות עם זה אני צעיר ובעבר בעל אורך חיים ספורטיבי שהופסקו כמעט כליל עקב כאבים אלו. האם טענת רופא המשפחה נכונה וישנו טיפול שיכול לפתור בעיה זו. ומה לעשות. תודה רבה

19/02/2005 | 16:39 | מאת:

לא ברורה לי מחלתך, יש כיום אמצעים ניתוחיים העשויים לעזור בחלק מהמקרים.מציע שתפנה לייעוץ מומחה לגב.