בדיקת CT

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

16/02/2005 | 11:53 | מאת: יוסי

שלום,אישתי סובלת מפריצת שני דיסקים.לאחרונה בעיקבות החמרה בכאבים היא עשתה בדיקת CT נוספת.היום קיבלנו תשובה שלהלן: MRI L-S SPINE, (-/+) CONTRAST: DEG DECREASED T2 SIGNAL & DISC HEIGHT IS PRESENT AT L5/S1. A HYPERINTENSE T2 SIGNAL WITH ENHANCEMENT ON THE T1 CONTRAST IMAGES IS SEEN AT THE L POSTERIOR ASPECT OF THE DISC, EXTENDING & HITTING THE LEFT S1 NERVE ROOT. THIS IS SUGGESTIVE OF A HERNIATION, ALTHOUGH THE ENHANCEMENT IS UNUSUAL & MAY REPRESENT A REACTIVE RESPONSE. CLINICAL CORRELATION IS NEEDED. THE EXAM IS OTHERWISE UNREMARKABLE. אבקש לשמוע דעתך על הבדיקה,עד שנגיע לרופא שלנו. תודה מראש.

19/02/2005 | 17:14 | מאת:

התשובה מתארת בפרוטרוט את הממצאים בעמוד השדרה של אישתך. כדי לעשות את הקורלציה ביניהם למצבה הרפואי יש צורך בבדיקה מסודרת. אשמח לחוות דעתי לאר שהיא תיבדק.