עזרה בפיענוח CT

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

13/02/2005 | 09:52 | מאת: psychuil

בעקבות ת"ד הופיעו לי כאבי צוואר, רנטגן לא הראה דבר אז עשיתי מיפוי. במיפוי הייתה הדגשה קלה באיזור C3. בעקבות כך עשיתי CT, והנה התוצאה: http://server3.uploadit.org/files/psychuil-CTwtf.jpg . לי הנקודות האלו נראות מאד חשודות, אז אני אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על העניין.

19/02/2005 | 17:25 | מאת:

מספר דברים: 1. לראשונה בתולדות פורום זה זכיתי לראות צילומי CT ולא מלל . 2. הממצאים אינם נראים חבלתיים ולכן איני רואה כל קשר לתאונה. 3. לא ציינת את גילך, באם הנך צעירה (עד 40-45) הייתי ממליץ שתבצעי מיפוי על מנת לראות האם ממצאים אלו קולטים.