מישהו מבאי הפורום מכיר מקרוב מחלה בשם דיסקיטיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

12/02/2005 | 17:45 | מאת: נדב

בני בן ה- 14 סובל ממחלה זו כבר למעלה מ- 50 יום וזו, אפשר לומר, מתעתעת בנו. המחלה הינה זיהום בדיסק בעמוד השדרה ומאופיינית בכאב אזורי כל הזמן ברמות משתנות וכן חום לעיתים. המחלה נקראת במצבה החמור יותר (פגיעה בחוליות השדרה) כאוסטרומליטיס. שישה שבועות של אנטיביוטיקה דרך הווריד לא גרמה לריפוי המחלה. אנחנו בדיונים עם אורטופדים ורופאי ילדים וכנראה לקראת ניתוח לדגימת חומר ואולי גם לניקוי. חשבו לנו לשמוע ממישהו (חולה, קרוב משפחה, רופא) שליווה מחלה כזו כדי לשמוע על ההתפתחות שלה ועל הריפוי. בברכה נדב

12/02/2005 | 19:22 | מאת:

דובר במחלה זיהומית של הדיסק והיא שכיחה בין השאר גם בילדים. המחשבה על לקיחת חומר מהדיסק (עליה כתבת) נכונה ויש עדיין סיכוי שהמצב יסתדר בלי ניתוח. בהצלחה.