השפעת קורטיזון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

10/02/2005 | 16:16 | מאת: שירן

עקב כאבים עזים בגב התחתון טופלתי בבית חולים במשך 8 ימים בעזרת עירויים של קורטיזון. הכאבים לא חלפו ונוספה בעיה: אני מרגישה בפה טעם לוואי שלא מרפה וצימאון קבוע. כדי לשנות מעט את התחושה אני מרבה מאוד לשתות וגם לאכול. מרגיע לרגע וחוזר חלילה. האם זו תופעת לוואי הנובעת מהטיפול בקורטיזון? איך להקטין את השפעתה? מתי תחלוף? תודה מראש על העזרה.

12/02/2005 | 19:29 | מאת:

קורטיזיון יכול לגרום בין השאר להגברת התיאבון ולאגירת נוזלים בגוף. מציע שתפני לייעוץ הרופא המשפחתי שלך או מומחה למחלות פנימיות.