כאבים עזים בגב וברגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

08/02/2005 | 23:07 | מאת: גיא

שלום שמי גיא ואני כבן 27 אני עושה פעילות גופנית באופן סדיר אך מיזה כמה חודשים אני סובל מכאבי גב עזים ומזה חודשיים כאבים ברגל ובברך ימין( אני טופלתי אצל אורטופד וביצעו לי בדיקות גופניות צילומים רגילים לגב ולרגל וכמו כן מיפוי עצמות+ spect ונמצאו תקינים,כמו כן נירולוגיה תקינה,SLR שלילי )הכאבים בגב קורים גם בלי מאמץ ומתגברים בישיבה ממושכת ובמאמץ, הכאב בברך ימין מתגבר כאשר אני מכופף אותה ויש תחושה של מין רטיבות וגלי חום באזור הברך,אני סובל והורד לי פרופיל בצבא ל72בגלל spondylolisthesis. אנא אני מבקש שתעזור לי ותייעץ לי מה אני אמור לעשות? האים אני צריך לדרוש בדיקות או צילומים נוספים ? אני עובד עצות

12/02/2005 | 19:37 | מאת:

מקור הבעיה אינו ברור. ייתכן והברך וייתכן שזה הגב. מציע שתפנה לבדיקה מסודרת אצל מומחה לעמוד שדרה כדי לראות האם הגב הוא אכן המקור.