כאבי גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

08/02/2005 | 16:02 | מאת: הילה

כשהייתי בכיתה ו' גילו אצלי חוליה עקומה בגב העליון ממש מתחת לעורף, הרופא אמר לי לחזור עוד מס' שנים כנראה כדי לטפל בזה. מאז לא חזרתי וכשאני עושה מאמץ פיזי(אפילו שטיפת כלים, ריצפה, נשיאת משאות כבדים) תוקפים אותי כאבים לעיתים בלתי נסבלים באיזור שמתחת לכתף הימנית לכיוון עמוד השידרה. היום אני בת עשרים וארבע ורציתי לשאול איך אפשר לטפל בגיל כזה בחוליה עקומה(מבחינת הרפואה)?

12/02/2005 | 19:43 | מאת:

לא ברורה לי הבעיה. עקמת אינה גורמת בד"כ לכאבים ולכן מאוד ייתכן שמקור הכאב אינו בחוליה. מציע שתפני לבדיקת אורתופד.