פריצות דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

07/02/2005 | 16:52 | מאת: שירה

אחותי בת 42, סובלת משתי פריצות דיסק כפי שהובחנו אצלה לאחר צילום. הפריצות ארעו כנראה לפני יותר למעלה משנה כאשר סחבה משקל כבד בהיותה מכופפת. היא טוענת כי יש לה התקף כאבים שנמשך מזה כעשרה חודשים ברציפות!!!! היא סובלת מכאבים עזים בגב וברגל והולכת בצורה מעוותת (מתקשה למשל לשתוף פנים מעל הכיור). היא ניסתה את כל השיטות הבלתי קונבנציונליות ללא יוצא מהכלל הלכה לאינספור מטפלים באינספור שיטות. לא בחלה בשום דבר. כיום היא מבינה שאין בכך מזור לכאביה ולסבלה וחייה אינם חיים. מאידך גיסא, היא מפחדת לעשות ניתוח עקב הסיכון הכרוך בו. מהו אותו סיכון, האם יש משהו אחר לעשות? היא באמת ניסתה המון דברים, שיטות, אפילו ע"י רופאים. תודה

12/02/2005 | 19:46 | מאת:

הסיכון תלוי בסוג הניתוח בו מדובר. רמת הסיכון בניתוחי גב כיום אינה גבוהה ואני מציע שאחותך תפנה לייעוץ מסודר במרפאת גב.