בלט דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

02/02/2005 | 20:26 | מאת: מיטל

דוקטור שלום אני בת 24 ועברתי תאונת דרכים לפני כ- 4 חודשים ממצאים אחרונים שקיבלתי מבדיקת הc.t. מראים שב L3-L4 בלט אחורי ימני שלוחץ על השק הטאקלי כן ב L4-L5 בלט אחורי מרכזי שלוחץעל השק הטאקליוכן מפרקי ה SIJ עם שינויים ניווניים קלים סקרום משמאל עם איזורים סקרלוטיים כתוצאה מהפגיעה אני סובלת מכאבי גב ורגליים דבר שלא אפיין אותי לפני כן אך הרופא אמר שמצב זה אינו נגרם מטרואמה אלא משחיקה האם זה אפשרי בגילי. והאם לא נוגד את העובדה שבעבר לא חשתי בגבי אשמח לחוות דעתך ולטיפול מןמלץ תודה

05/02/2005 | 10:40 | מאת:

קשה לי לתת תשובה מוחלטת בנתונים שסיפקת. הסביר ביותר לכאב כזה, לאחר תאונת דרכים הוא כאב הנובע מחבלה או מתיחה למערכת השרירית בעמוד השדרה ולא פריצת דיסק או חולאים אחרים.