GU,A NU,BH ,UMTU, צרן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

22/01/2005 | 14:12 | מאת: majer

שלום ד"ר בצעתי לאחרונה בדיקה תהודה מגנטית ע"ש מותני אנ בן 56 עובד משרד התוצאות בלוטות דיסק L4-L5 מרכזי ואחר שמאל בלט דיסק נוסף L5-S1 משמאל עם לחץ על שק ועל שורש משמאל שינויים ניוונים במפרקים הבין חוליתים ובמרווחים הדיסקלים הצרות רצסים הצילום בא בעקבות תלונות על לחץ כלפי הרגלים וזרמים ותחושות של נירמול, ותחושה של של מים רותכים שנשפחו לי על הרגלים .וכן התכווצויות שרירי הרגלים תוך כדי שינה אשמח לקבל פענוח ודרכי טיפול בברכה

22/01/2005 | 16:53 | מאת:

ייתכן ואחד הדסקים הפגועים גורם ללחץ על שורשי העצבים המגיעים לרגליים. כדאי להתייעץ עם מומחה לעמוד שדרה ובמקביל לפנות לטיפול פיזיותרפי ותרופתי.