גב עליון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

20/01/2005 | 16:49 | מאת: ציונה

אני בת 69 בקרוב יש לי כאבים בגב עליון בעיקר ליד השכמות כאשר אני שוכבת אין לי כאבים רק בעמידה ובישיבה.מן עיפות מציקה ובלתי נסבלת כנראה עקב יציבות לקויה . אני סובלת מכך כבר כ-20 שנה וזה נעשה יותר ויותר מציק . אני צריכה לנוח לעיתים קרובות כלומר לשכב . מה ניתן לעשות כדי לשפר אם לא לרפא לגמרי - הלוואי

22/01/2005 | 16:59 | מאת:

קשה להגיד, צריך לפני כן לבדוק ולראות את הצילומים. אם מדובר בהפרעת יציבה יש מסגרות טיפוליות שיכולות לעזור לך.