ע"ש צוארי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

08/01/2005 | 09:00 | מאת: סיגל

ממצאי בדיקת MRI: C5-C6 - פריצת דיסק עם לחץ על שורש עצבי C6-C7 - פריצת דיסק עם לחץ על שורש עצבי ועל חוט שדרה. אני סובלת מכאבים עזים בכתף שמאל ויד/זרוע שמאלית. שאלתי - האם ניתוח הוא הפתרון ? מה הסיכונים ומה מידת ההצלחה. אודה לתשובתך סיגל

08/01/2005 | 16:32 | מאת:

לפני ניתוח הייתי ממליץ על ביצוע בדיקת MRI להדמיית עמוד השדרה הצווארי. בהנחה שהבדיקה אכן תדגים פריצת דיסק הרי שכל זמן שאין בעיה עצבית (ואת זה יקבע מומחה לעמוד שדרה אחרי שתבדקי אצלו), אין הכרח לרוץ לניתוח כלשהו ויש טיפולים שונים שפשר לבצע קודם לכן.