כאבים ברגליים בזמן שכיבה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

06/01/2005 | 16:28 | מאת: נחמה

שלום רב, לפני כמה ימים חליתי בשפעת. אתמול קמתי משנת הצהריים עם כאבים עמומים בשתי הרגליים. הכאבים הם לאורך שתי הרגליים ואינם ממוקמים באיזור מיוחד, אולי יותר בצד האחורי של הרגליים. הכאבים פחות מציקים בזמן פעילות שוטפת, אך מציקים מאד בזמן שכיבה ומפריעים לי להירדם ולישון. האם עלי לפנות לרופא? עד שאפנה, איך ניתן להקל על השינה?

08/01/2005 | 16:55 | מאת:

אין צורך לרוץ לרופא. נראה שמדובר בכאב שרירי המופיע בעקבות שפעת או זיהומים ויראליים אחרים. נטילת אקמול או נוגדי דלקת תשפר מצבך.