תוצאות צילום סיטי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

05/01/2005 | 16:43 | מאת: חני

בת 54 סובלת מכאבי גב קבועים כבר הרבה שנים ובשנה האחרונה המצב החמיר. רוצה להבין מה אומרות לי השורות הבאות מתוך צילום הסי טי שעשיתי לאחרונה: בגובה S1-L5 ,תופעת ואקום ניוונית בדיסק המוצר. סקלרוזיס של החוליות השכנות. בלט גרמי דיסקאלי אחורי קמור עם לחץ מתון על השק התקאלי ועל השורשים s1 אשמח אם לפני שאלך לרופא אורטופד, מישהו יסביר לי את המונחים ואת מה שניתן לעשות כדי להקל. תודה מאוד מחני

08/01/2005 | 17:00 | מאת:

הממצאים שמתוארים בבדיקה אומרים כי חלו שנויים ניווניים בעמוד השדרה שלך. אין מדובר במצב מסוכן כלשהו אבל הממצאים יכולים להסביר את תלונותייך.