הרדמות של הידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

04/01/2005 | 19:03 | מאת: מילי

סבתא שלי (אישה בריאה בד"כ בת 65) סובלת מזה כחודשיים מחוסר תחושה בידיים. היא הופנתה לבדיקת EMG ותוצאתה: normal OR increased m-ups amplitudes.short duration m-ups. c3,4,5,6 cervical myeloradiculopathy without bilateral cervcal OR bracial plexus injury very prolonged f-wave, latency from the hand nerves. in the bilateral trapecius deltoid AND supraspinate frigitations one presented. reduced number m-ups. מה ניתן להסיק מכך? איזה טיפול מתאים לבעיה זו? עליי לציין שהיא כבר עברה בדיקת MRI צווארי וע"פ הרופא הבעיה כנראה בידיים אך אין ביטחון בכלום, אנחנו מחכים להחלטה ומיואשים בינתיים. תודה על עזרתך

08/01/2005 | 17:16 | מאת:

קשה לתת לתושבה על סמך ה EMG בלי לראות את תשובת ה MRI. על פניו, מתשובת ה EMG לא ברור באופן חד משמעי מה מקור התלונות. ממליץ שתפנו למומחה עמ"ש להכוונה וטיפול.