בלט דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

03/01/2005 | 21:11 | מאת: ירון

שלום, אני בן 26 ואני סובל מבלט דיסק פורימנלי שמאלי עם לחץ על השורשים L5s1 כיום אני משרת ביחידה קרבית בשרות מילואים, לאור המצב המפורט הוזמנתי לוועדה רפואית רציתי לדעת לאור ניסיונך עם הצבא(במידה עם קיים)האם יקבע לי פרופיל הנמוך מ72 דבר שיגרום לפליטתי מיחידת המילואים ואם כן מה ניתן לעשות על מנת לא להיפלט תודה מראש ירון נ.ב מצפה לתשובה מהירה במידה וניתן.

08/01/2005 | 17:30 | מאת:

לא בהכרח, הדבר תלוי בחומרת הכאב או בממצאים עצביים במידה וישנם.