כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

03/01/2005 | 18:53 | מאת: משה

לד"ר אוחנה שלום . הנני סובל מכאבי גב קשים .בצילום נראה דלקת בזנב עמוד השידרה .בביקור אצל אורטופד הומלץ על טיפול לשבועיים בנבוקו 1000מ"ג ביום .מהוא הכדור הזה .ומהם תופעות הלואי .האם צריך לקחת גם לוסק להגנה .האם הכדור הזה הוא אנטיביוטי. ואם זה הטיפול הנכון.תודה .

08/01/2005 | 17:36 | מאת:

דלקת היא לא מחלה הנראית בצילום או בבדיקת הדמיה כמו CT או MRI, כך שלא ברורה לי האבחנה. לגבי הטיפול- נבוקו היא תרופה נוגדת דלקת כמו ולטרן או אטופן שתסייע לכאב אך לא לאבחנה.