כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

02/01/2005 | 08:19 | מאת: דניאל

שלום מזה שבועיים יש לי כאבי גב עם הרגשת נמלול ברגל ימין (שוק אחורי + כך רגל) אורטופד רשם לי LUMBRAGO(למרות שנראה לי יותר מקריאה מקצועית שזה sciatica) ההמלצה היחידה הייתה לקחת כדור CELCOX 200MG האם בכך יבוא הפתרון לבעיותי ??!! האם אין עוד המלצות כגון צילום , פיזיוטרפיה , משחות ,תרגילים תמוה שהאורטופד פשוט "זרק" לי כדורים וזהו אודה לך על התייחסותך לנושא

08/01/2005 | 17:49 | מאת:

מספר עובדות לגבי כאבי גב ורגל: 1. רובן חולפות-עוברות עם טיפול ובלעדיו. 2. בדיקות CT ו/או MRI- פרט לסיוען בהדגמת סיבת הכאב (דיסק פרוץ בד"כ) לא תורמות מאומה לגבי הכאב או הקלתו. 3. סבלנות, כמו בהרבה תחומים אחרים בחיים, עוזרת גם פה. בהצלחה.