צוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

31/12/2004 | 14:26 | מאת: שרהלה

מחבר: שרהלה תאריך: 30.12.2004 שעה: 21:48 ד"ר נכבד שלום רב אבקש את פירושך לתוצאת בדיקה שעשיתי ואין לי סבלנות עד לתור בו יסביר לי הרופא את התשובה, אודה לך אם תוכל לעזור לי c4-5 בלט דיסק כללי מינמלי c6-5 c6-7 הרניאצית דיסק אחורית מרכזית קטנה ללא לחץ על אלמנטיים עצביים. C7-T1 היצרות קלה של הפורמינה השמאלית עקה היפרטרופיה אונקו-ורטבלית. חוט השדרה שמור ללא תהליך מוקדי. בתודה מראש שרהלה

08/01/2005 | 17:44 | מאת:

מדובר בשינויים ניווניים של עמוד השדרה. לקבלת הסבר מפורט כולל השאלה האם ממצאים אלה מסבירים את כאבייך, תצטרכי להתאזר בסבלנות עד לבדיקתך ע"י מומחה.