RE: נתוח גב תשובת רופא בלבד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

30/12/2004 | 07:28 | מאת: דורית

שלום ד"ר לאחר סבל ארוך הודיע לי רופא אורטופד כי עלי לעבור נתוח בהקדם להוצאת דיסק. קבלתי פחד הלכתי להתייעץ גם עם נויכירורג שאמר לי אותו דבר. שאם לא אנותח מאחר ויש לי לחץ על השק התקלי רצוי לנתח כמה שיותר מהר. שבוע שעבר קבלתי התקף שלא נדע התקשרתי לרופא שלי והוא אמר לי לגשת בדחיפות לחדר מיון. רק לאחר 12 שעות לקחו אותי לצילום סי טי. אחר שעתים בא רופא מתמחה אמר לי שאין לי בכלל דיסק אין צורך בנתוח וטיפול תרופתי יכול לעזור. כמו כן הוא סרב לבקשתי להביא רופא מומחה למקום ונעלם מחדר המיון מה אני עושה למי לשמוע

01/01/2005 | 18:57 | מאת:

פונה למומחה בו את מאמינה על מנת שיסביר לך את מצבך ויתן את המלצותיו לטיפול.