כאב גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

28/12/2004 | 14:32 | מאת: מירית

שלום רב אני סובלת מזה ימים ספורים מכאבי גב תחתון עם קרינה לרגל שמאל. ידוע לי עוד מימי שירותי בצה"ל על עקמת מסויימת שאף פעם לא הפריעה לי(אף לא בשני הריונותיי). האם יש משהו שניתן לעשות בגילי המופלג (32) על מנת שלא אסבול בעתיד? האם ידוע לך על פעילות ספורטיבית מסויימת ואו רפואה אלטרנטיבית? אשמח לקבל חוות דעתך בהקדם. בברכה ובתודה מראש מירית

01/01/2005 | 19:13 | מאת:

לא רואה קשר בין העקמת הישנה לאפיזודה הנוכחית של כאבי גב. בד"כ פעילות ספורטיבית קלה (הליכה, שחיה) מומלצת כאמצעי לשמירה על בריאות נכונה של הגב.