בעיה נוירולוגית בעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

26/12/2004 | 10:54 | מאת: מילי

סבתי סובלת מזה כחודשיים מאי תחושה מוחלת בידיים. ע"פ בדיקת MRI התגלה ליקוי בעמוד השדרה - ע"פ מה שפחות או יותר רשום בתוצאה - הצרות של עמוד השדרה ו"רכיבה של C3 על C4.(אני מבינה שמדובר בחוליות בעמוד השדרה),מה שגורם ללחץ על העצב. היא עברה ניתוח לבעיה דומה לפני כ-20 שנה, כעת נאמר לה שבשל כך לא תוכל לעבור עוד ניתוח. האם קיימות עוד אופציות? האם באמת לא ניתן לנתח? סבתי עדיין צעירה ובריאה (בת 65 בסך הכל) וקשה לי לדמיין אותה במצב כזה חשאר חייה. מה ניתן לעשות? אני אובדת עצות תודה

01/01/2005 | 19:49 | מאת:

הקביעה לגבי "חוסר היכולת לעבור ניתוח נוסף" היא אמירה מוזרה, לא ברורה ולא הגיונית. מציע שתפנו לייעוץ מסודר עם כל החומר הרלוונטי למומחה לעמוד שדרה. כמו שזה נשמע נראה שהבעיה נמצאת בעמ"ש צווארי.