כאבי גב פתאומיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

23/12/2004 | 21:31 | מאת: mazal

שלום, אני בת 27 בריאה בדרך כלל. מזה כ4 ימים אני חשה בכאבים בגב. הכאב הראשי הוא במרכז הגב כלפי מעלה משני צדי עמוד השדרה. זהו כאב מטריד יותר מאשר כואב. לפעמים הוא נקודתי שנוטה יותר לכוון צד שמאל ולפעמים הוא כביכול מקרין לכל הגב. לא ביצעתי פעילות שונה שאני נוטה לחשוב כי עקב כך נוצר הכאב. אודה על המענה. מזל

25/12/2004 | 09:57 | מאת:

ייתכן ומדובר בהתכווצות שרירים שתחלוף. לא הייתי מציע בירור כלשהו אלא אם כן הכאב יישאר שם > 3-4 שבועות.