כאבי גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

22/12/2004 | 17:29 | מאת: גילת

מזה שלושה שבועות אני סובלת מכאבים בגב התחתון בצד השמאלי של גופי בלבד. הכאב מתפשט גם לישבן ולרגל שמאל ולפעמים גורם לי לקשיים בהליכה (בעיקר כשקר) אני עובדת שעות רבות גם ביום שישי ואיני מוצאת זמן לגשת לרופא בענין . האם תוכל לומר לי מה דעתך בענין והאם קביעת תור אצל רופא הכרחית ? אגב אני בת 25 ללא ילדים וללא עבר של כאבי גב משום סוג. בנוסף לא נראה לי שזו התכווצות שרירים מכיוון שאיני עושה כל סוג של פעילות גופנית. תודה מראש גילת

25/12/2004 | 10:02 | מאת:

התמונה שהינך מתארת עשויה להתאים בין השאר גם לפריצת דיסק. כדאי שתגשי ותיבדקי ע"י מומחה בצורה מסודרת.