פריצות דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

14/12/2004 | 00:51 | מאת: ננה

שלום רב אני בת 42 ולפני שלש שנים עברתי ניתוח לכריתת דיסק4L-L5 עקב שיתוק בשלפוחית וברגל שמאל הייתי בסכנת חיים . מאז הכאבים לא פוסקים ההתדרדרות קשה ואני בקושי הולכת עברתי השתלת אלקטרודות שעוזר לי חלקית בהליכה איטית וקצרה אובחנה אצלי עוד פריצה ב-L5-S1 דבר הפוגע לי ברגל ימין והכאבים בה מתחזקים מיום ליום. הטיפול היחיד שאני מקבלת כרגע הינו טיפול בהידרותרפיה ובטרמאדקס לשיכוך כאבים. השאלה שלי היא-האם יש איזה סיכוי לשיפור מצבי ומניעת הידרדרות עלי לציין שאני פשוט כמעט לא מתפקדת וכבר שלשה חדשים שאני בבית למעט יציאות קצרות ביותר להליכה יומית כ-5 דקות עד 15 דקות הליכה איטית האים במצבי יש לישקול ניתוח נוסף?

18/12/2004 | 17:02 | מאת:

המצב שהנך מתארת, קשה ביותר ולצערי אינו יכול למצא את פתרונו בסוג זה של ייעוץ. הנסיון בניתוחים חוזרים לאנשים במצבך אינו טוב במיוחד ובמרבית המקרים אני מציע לנסות ולהסתדר בטיפול שיקומי בלבד.