פריצת דיסק C6-C7

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

13/12/2004 | 15:59 | מאת: מוטי

לד"ר נסים אוחנה שלום רב בבדיקת MRI האחרונה היתגלה בלט דיסק אחורי גורם ללחץ על החוט ולהצרות התעלה מעל למחציתה בגובה C6-C7 שתי מחציות כפות ידי רדומות וגם תחתית שתי הזרועות כמו כן ברווח בין האגודל לאצבע ישנו שקע בימקום שריר הכוח בכפות הידיים חלש מאוד וכן ישנה היתדלדלות שרירים בכתפיים והזרועות עקב מצבי וחוסר האבחנה הברורה מבחינה נאורולוגית נישקל כרגע ניתוח נוסף אציין כי בחודש יולי נותחתי בגובה D12-L1 L2-L3 L3-L4 ומאז כל שרירי הרגליים היתדלדלו כך שקשה לי מאד לקום לעמוד וללכת אני נעזר בהליכון וכןהשליטה על הסוגרים לא מלאה הרדימות הגיע עד גובה חגורת המיכנסים וכעט עלתה עד לגובה בית החזה אודה לך מאד על היתיחסותך למצבי בתודה מראש מוטי

18/12/2004 | 17:05 | מאת:

אכן נשמע כי מצבך אינו סימפטי במיוחד. לא נראה לי שיש ברירה אחרת חוץ מניתוח וכדאי לגשת למומחה לעמוד שדרה בצורה מסודרת על מנת לשמוע את דעתו ומהם הסיכויים להצלחה.