רפלקסים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

11/12/2004 | 12:22 | מאת: אביטר

שלום ד"ר אני חייל מזה חודשיים בצבא יש לי לפעמים רפלקסים לא טיפלתי בבעיה זה לא הפריע לי כי זה היה בתדירות נמוכה מאוד עכשיו התחיל לי בגב בצד ימין תזוזות מאוד חזקות בתדירות של קמה שניות אני מאוד לחוץ אני לא יודע מה זה ומה לעשות לא כיבלתי מכה ולא ניפצאתי בחיים בגב. מה זה ומה עושים אם זה תודה רבה

11/12/2004 | 17:10 | מאת:

לא ברור לי מה כוונתך ב"רפלקסים בגב", אם הכוונה לכאב מטריד שלא היה שם קודם, כדאי שתפנה לבדיקה וייעוץ מסודרים במסגרת הצבא. יש כיום מומחים לגב בכל אחת מיחידות החר"פ הפיקודיות.