תוצאות בדיקת EMG

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

06/12/2004 | 20:33 | מאת: ליאת

שלום, אני בת 27 סובלת מבלטי דיסק בחוליות C4-5-6-7 לאחרונה עשיתי בדיקת EMG והתקבלו התוצאות הבאות: H REFLEX התקבל ארוך דו צדדי לסיכום - רדיקולופטיה בגובה C6-7 דו צדדית אין עדות לנוירופטיה דיסטאלית האם תוכל להסביר לי מה זה אומר? והאם זה עלול להתדרדר למצב גרוע מזה? אני סובלת מכאבים ונימול ביד שמאל, חולשה.. כאבים וצוואר וגב עליון. ישנו לחץ קל על החוט משמאל. תודה מראש ליאת

11/12/2004 | 17:42 | מאת:

תשובת ה EMG אומר שיש גירוי של שורש עצבי בצוואר. לא מדובר בהכרח במצב מסוכן ורצוי להשלים הבירור בעזרת בדיקת CT וייעוץ מומחה לגב.