ניתוח גב.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

05/12/2004 | 16:26 | מאת: יצחק

ד"ר שלום, התייעצתי איתך בשבוע שעבר בקשר לצלקות והדבקויות בשורש העצב s1 שנגרם לי כנראה לאחר הניתוח.ישנה האדרה על שורש s1 .זה מתבטא ביום יום בקושי בהליכה וכבדות ברגל,הושתלה לי אלקטרודה וזריקות אפידורליות שלא עזר,ענית לי שיש צורך באפשרות לניתוח חוזר,לצערי שכחתי לציין שעברתי ניתוח חוזר ולצערי זה לא עזר. מה דעתך לגבי ניתוח נוסף או טיפול אחר שעשוי לעזור לי. תודה שוב על תשובתך.

11/12/2004 | 17:46 | מאת:

קשה באמת לתת ייעוץ כזה בלי לעבור בצורה יסודית על פרטי המקרה שלך והבדיקה הגופנית. באופן כללי אציין כי מנסיוני בניתוחים חוזרים התוצאות בד"כ מאכזבות ופתרון מוחלט וסופי לכאב, אין.