פריצת דיסק L 5 - S 1

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

10/01/2004 | 17:04 | מאת: אלבו שמעון

לד"ר אוחנה נסים שלום רב תודה על תשובתך אשמח לדעת את המלצתך לגבי טיפול במעינות חמי טבריה ??? ואיזה טיפול מתאים לי עם פריצות דיסק .???? לגבי אמבט מלחים ??? עיסויים וכ"ל האם ההוצאות הטיפולים מכוסים על ידי קופת חולים . בגלל שזה קשור לתאונת עבודה ??? אודה לך מראש לתשובתך ותודה רבה בכבוד רב אלבו שמעון

10/01/2004 | 20:32 | מאת:

טיפולים הידרותרמיים נחשבים כמועילים להקלת כאב ממקור דלקתי ובניהם גם חלק מכאבי הגב. לכן איני רואה בעיה בנסיון טיפולי כזה במצבך. לגבי החזר הוצאות אני מציע שתפנה למחלקה לזכויות חברים בשירותי בריאות כללית שבה יתנו לך תשובה.