צוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

26/11/2004 | 14:56 | מאת: איתן

ד"ר אוחנה שלום, זאת הפעם השניה בחודש האחרון שנתפס לי הצוואר, בצד שמאל , יכול להיות שזה משימוש ממושך במחשב או מכרית חדשה שאני ישן עליה ( או שזה הגיל , 57 ) שאלתי היא איזה כרית טובה יותר גבוהה או נמוכה ? איך רצוי יותר לישון על הצד או על הגב, ואיזה תרגילים לעשות בצוואר כדי לרפא את הבעייה ? תודה

27/11/2004 | 07:43 | מאת:

יתכן ויש לזה קשר לשני הגורמים שהזכרת. אין מתכון פלא לגבי צורת השינה וסוג הכרית, תצטרך לבדוק ולראות עם מה נוח לך.