דיסק פרוץ..

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

24/11/2004 | 18:34 | מאת: פורץ

שלום. בעקבות כאבים לא חזקים באזור הגב המותני היפנה אותי האורטופד לעשות 2 צילומים. בעקבות קבלת תוצאות צילום אחד, שלא נמצא בידיי כרגע, רשם לי הרופא, באישור המחלה : lumbar herniated intervertebal disc no neu? היום קיבלתי לידי את תוצאות הסי טי שאומר כדלהלן: בסריקה L1-2: הכל תקין. כמו גם ב-L 2-3 L 3-4 בסריקה L 4-5: המבנים הגרמיים תקינים. התעלה הגרמית תקינה. התעלה הרכה מוצרת. מודגם בלט אחורי מזערי של הדיסקית. אשמח לקבל את חוות דעתך. הסבר על משמעות תוצאות הצילום כמו גם הכתוב באישור המחלה והמלצה על התנהגות והמשך טיפול. תודה מראש הפרוץ :-)

27/11/2004 | 07:48 | מאת:

תמצית ההסבר היא שאין לך כל בעיה אורגנית בגב המסבירה את כאביך (כולל פריצת דיסק).