סיבוב של החוליות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

19/06/2004 | 14:29 | מאת: מתגייס

שלום כשהייתי בן 9 הסתובבו לי שתי חוליות בצוואר.אושפזתי בבית חולים ומתחו לי את הצוואר במשקולת.מאז זה לא קרה לי שוב.בערך עד שנה אחרי הפציעה הצוואר היה נתפס לי מדי פעם.חוץ מזה לא היו לי עוד בעיות והצוואר יותר לא נתפס. מה הסיכויים שהדבר יקרה לי שוב? בקרוב אני מתייצב בלשכת הגיוס ואני רוצה להיות ביחידה קרבית. האם זה כדי? יכול להיות שבזמן השירות זה יקרה שוב? האם הפרופיל הצבאי שלי ירד?

19/06/2004 | 19:17 | מאת:

הבעיה שתיארת מתרחשת בילדים בגלל מבנה החוליה וגמישות הרצועות. הבעיה לא תחזור בגיל מבוגר בגלל השינויים שמתרחשים שם עם ההתבגרות. מצב זה לא מוריד פרופיל.