קליקים מעמוד השידרה...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

13/06/2004 | 19:26 | מאת: ב.ש

אני בת 22 כבר כמעט 3 שנים יש לי "נאקים" (קלילים) שאני יכולה להוציא מהגב כשאני מתמתחת לצדדים רציתי לדעת האם זה בסדר? והם זה לא פוגע כשאני מוציאה אותם בכוונה. בתודה מראש, ב.ש

14/06/2004 | 10:34 | מאת: לורין

לרופא שלום! עברתי לפני כ-3 שנים ניתוח פריצת דיסק L5S1 וכן ניתוח צ'יסטה(חודשייים לאחר הניתוח הראשון). מאז הניתוח השני רגל ימין שלי עדיין רדומה (יש לציין שחלה הטבה מאז, מאחר ולא הרגשתי את כף הרגל כלל).כמו כן אני מרגישה בזמן הליכה כבדות ברגל ימין ומין סוויץ' בחלק העליון של העכוז. מאחר ועבר כל כך הרבה זמן מאז הניתוח ברצוני לדעת האם התופעות הנ"ל יעברו עם חלוף הזמן, האם ניתן לטפל בבעיה בדרך כלשהי ואם כן מה עלי לעשות? ברצוני להוסיף שיש לי הרגשת נימול ברגליים . אודה לתשובתך. לורין

16/06/2004 | 15:43 | מאת:

לא ברור לי מהו ניתוח הציסטה שעשית, האם בגב? האם היה זה סיבוך של הניתוח הראשון?

16/06/2004 | 15:38 | מאת:

אין בזה כל בעיה מדובר בתופעה שלא מזיקה לגוף.