כאבים בגב התחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

12/06/2004 | 07:17 | מאת: יפה פרגון

לד"ר נסים אוחנה היקר תמיד אזכור אותך בתור המלאך שהחזיר לי את איכות החיים, לאחר שהגעתי אליך עם בעית הגב שגרמה לי להיות שבר כלי, ואתה ניתחת אותי בהצלחה נפלאה. רציתי להתייעץ איתך היום עקב כאבים לא ברורים באיזור הגב התחתון הימני באזור הגובל עם הישבן יש לי שם כמה נקודות כואבות מאדכמו כאב של מכה יבשה שמקבלים ואם אני עושה תנועה קצת לא רגילה יש כמו עיקצוצים במקום הכאב. אשמח אם תוכל לכוון אותי מה עלי לעשות. לקחתי כדור אביטרן וזה לא עוזר לי במיוחד. תודה רבה בהוקרה יפה מבאר שבע

12/06/2004 | 09:16 | מאת:

שלום יפה, דרישת שלום ממטופלים ותיקים שלי היא דבר שאני תמיד שמח לקבל. לא כתבת לי מספר פרטים חשובים כמו: כמה זמן התופעה קיימת, מה גורם להופעת הכאב (תנועה, תנוחה מסויימת וכו') האם זה מופיע בזמן שינה או לא ומה מקל על הכאב. חזרי אלי עם פרטים אלה ואנסה לעזור.