כף רגל צנחה לא מגיבה לרפלקס הרמה נקרה דרפ פווד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

06/06/2004 | 02:03 | מאת: איתן אביטן

אני בן 34 לאחר בוקר רגיל קמתי וכף הרגל היתה שמוטה כלפי מטה ללא יוכלת הרמה כלפי מעלה לאחר בדיקת סיטי יש לי פריצות דיסיק 23 34 45 אשר לוחוצות על עצב מסיום ולכן יש לי דרפ פווד מה ניתן לעשות חוץ מניתוח גב

06/06/2004 | 20:39 | מאת:

קודם כל חשוב שתדע כי אין שום הוכחה כי כאשר יש Drop מוחלט יש לניתוח ערך כלשהו ואני למשל, במצבים כאלה, ממליץ שלא לנתח. כדאי שתיבדק ע" רופא עצבים כי בכ"ז, מופע כזה של שיתוק כף הרגל ללא כאב אינו המצב השכיח של פריצת דיסק ו Drop יכול להופיע גם על רקע בעיות נוירולוגיות ולאו דווקא דיסק.