ספונדלוזיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

05/06/2004 | 17:29 | מאת: משה

אני בן 65 בדרך כלל בריא בדיקות תקינות ללא סוכרת ולחץ דם לפני כחודשיים פניתי למיון עקב כאבים נוראים שהקרין מהכתף ימין לצוואר ולראש כאבים נוראים - אחרי בדיקות א.ק.ג. ובדיקות דם מקיפות וצילומים שהראו בברור על ספונדילוזיס קיבלתי אטופן 400 במשך כ-10 ימים. והמצב השתפר - מידי פעם אני מרגיש את המקום עם הקרנה מהצוואר - שאלתי היא מה צריך לעשות תודה

06/06/2004 | 20:46 | מאת:

לא הרבה, לחזור לשגרת יומך בהדרגה. אין אף טיפול בעולם שידוע כמסוגל למנוע אירועים דומים בעתיד.