בעיות בעמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

05/06/2004 | 14:43 | מאת: רני

שלום ותודה מראש אני בן 31 ומזה מספר שנים נתפס לי הצוואר פעם ב-1/2 שנה בממוצע! הופנתי לצילום הצוואר- והאיבחון היה "יישור ואף היפוך הלורדוזיס הצווארי העליון"! בטיפול ראשוני אצל כירופרקט נאמר לי כי היני סובל מקמר באיזור ההבחנה שאלתי האם קיים טיפול כלשהו להבחנה זו אציין כי בעת שהצוואר נתפס לי איני יכול לתפקד כ-3 ימים לפחות!!! וכאשר היני מנסה לקום מהמיטה עלי לתמוח בראש ואז לקום ושוב תודה

06/06/2004 | 20:48 | מאת:

קשה לי לתת תשובה כי המצב כלל לא ברור לי. כדאי שתיגש לייעוץ מומחה לגב בצירוף הצילומים שלך.