כאבים ברגל שמאל מאז תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

02/06/2004 | 20:28 | מאת: סופי

בדצמבר 2001 עברתי תאונת דרכים,כתוצאה מהתאונה התחלתי לסבול מכאבים וצליעה ברגל שמאל צליעה שתוקפת אותי כמה פעמים בחודש,כשעברתי את התאונה הייתי בחודש 8 להריון,ההריון עבר בשלום.אני סובלת מכאבים עזים האורטופד נתן לי צילומים שהראו שהכל תקין, אך אני סובלת איזה בדיקות עלי לדרוש על מנת לבדוק האם יש לי בעיה,מפני שאני סובלת מכאבים חזקים. תודה

04/06/2004 | 11:45 | מאת:

הדבר העיקרי שאת "צריכה לדרוש" הוא רופא טוב שיבדוק אותך ויגבש דעה לגבי סיבת כאבייך.